EllenGaard Anlægsgartneri – tlf. 86451905

eller på [email protected]

Besøg EllenGaard allerede i dag på dette link til drone video.

Selvom vores firma hører under postnummer Randers på kanten til Viborg amt, kommer vi i hele Østjylland, heriblandt også i Mariager, Hobro, Viborg og Hadsund, Hadsten, Hinnerup, Århus og Viborg m.m.
Arbejdet kan udføres afhængig af opgavens art og ønske på timeløn, overslag eller fast pris.

Vi udfører og tilbyder alle elementer af ny-anlæg, renovering og vedligehold af haver, parker og grønne områder, herunder også belægninger for private, bolig- og ejerforeninger samt virksomheder.

Vi beskæftiger udover anlægs- og planteskole gartnere, teknikere, brolæggere også tømrere og kan derved løse en lang række opgaver, som eksempelvis opsætning af hegn, træterrasser og mindre reparationer på redskabsrum og huset professionelt.

Du er meget velkommen til at ringe på 86451905 eller sende en mail og få et uforpligtende tilbud eller overslag. Ved mindre opgaver som stubfræsning, omlægning af terrasse m.m. kan man med fordel sende et billede af opgaven, adgangsforhold samt en adresse – på baggrund af det kan vi ofte give en fast pris eller prisindikation med kort varsel. Et billede kan sendes på [email protected]