EllenGaard

EllenGaard er mere end planteskole & anlægsgartneri.

Ved EllenGaard starter foråret med et brag når forårs solen viser sig. På det tidspunkt skal der samtidig med at haveejerne vågner op ovenpå vinteren og ønsker at se på planter i planteskolen, og få hjælp til lægning af fliser, eller andet arbejde af anlægsgartnerne, også være fokus på andre arbejdsopgaver.

Vort landbrug dyrkes traditionelt med korn avl, og der dyrkes vårbyg, hvede og rug på markerne. Hvede og rug sås i efteråret efter høst, og vårbyggen skal som navnet indikerer sås i våren, foråret.

Gartneriet omfatter dyrkning af ca. 111.000 m2 jordbær, svarende til ca. 11 hektar/90 kilometer jordbær rækker fordelt på i alt 11 forskellige sorter af jordbær. Alle med forskellige egenskaber som tidlighed, fasthed hvis de skal transporteres. Bær som koger let ud til marmelade, bær som er velegnede til spisning friske eller med mælk/fløde på – eller til enkelt frysning til desserter og drinks. I jordbær markerne skal der udlægges halm mellem rækkerne, de skal holdes rene for ukrudt og holdes sunde og friske med gødning.

Derudover er der ribs-,solbær- og hindbær buske samt rabarber.

Tidlige kartofler og søde ærter er også at finde på markerne.

FLERE LEDIGE STILLINGER:

KOLLEGAER SØGES – freelance eller som fast ansat.
Foråret er over os og vi søger kollegaer til at varetage funktioner indenfor forskellige af arbejdsområder.
Vi kan tilbyde en stilling kombineret med markbrug og forefaldende arbejde på Ellengaard samt efter behov hjælpe til i vort anlægsgartneri.
Der er også mulighed for at tilbyde en stilling i anlægsgartneri til personer med erfaring indenfor det grå område med belægning, støttemure og trapper mv.

Begge stillinger kræver praktisk erfaring indenfor jordbrug og/eller anlægsgartneri samt en fornuftig tilgang til arbejdet herunder mødestabilitet, godt humør samt vilje og evne til at udføre et kvalitets arbejde i egne og vore kunders interesse.

Vi tilbyder en bred virksomhed som du kan stifte bekendtskab med ved at komme forbi alle dage i åbningstiden for at danne dig et indtryk.

Gode kollegaer, højt fagligt niveau hvor vi sætter kvalitet i højsædet, gode arbejdsvilkår og meget, meget andet.

Du kan være her på varierende timeantal som tilkald, som fastansat – eller gerne på faktura.

Ring til Christian på tlf. 40151973 for yderligere info – eller send en mail med din ansøgning på [email protected]
Tiltrædelse snarest efter aftale. Stillinger besættes når rette personer til stillingerne er fundet.

Venlig hilsen Christian
www.ellengaard.dk