ÅBEN HELE PÅSKEN KL. 9-16

Tilbud på planter!

Står du for at skulle anlægge en have eller købe en større mængde planter er du meget velkommen til at komme i planteskolen med en liste over hvad du ønsker dig. Samtidig vil vi så vise de forskellige kvaliteter så du har mulighed for at danne dig et indtryk af hvad vi kan tilbyde – og så du kan få den rette rådgivning omkring evt. jordforbedring mv.

Du kan træffe en aftale med planteskolen på tlf. 86451905 – eller komme i vor almindelige åbningstid kl. 9-17:30 på hverdage og 9-16 i weekend – eller sende en forespørgsel på denne mail 

Økologisk gødning – 12 kilo kun kr. 69,95…normalpris 109,95

En rigtig god gødning som du med god samvittighed kan bruge i køkken- og prydhaven. 12 kilo rækker til ca. 200 m2.

Vi anbefaler den til hele haven – og gerne i kombination med en NPK gødning. NPK gødningen har en hurtig og kraftfuld effekt, hvor den økologiske gødning virker lidt langsommere, men over længere tid. Det samtidig med at den økologiske giver “mad” til mikrolivet i jorden gør det til en formidabel løsning til haven.

Fasan spirea / Amerikansk Blærespirea – en fantastisk busk med mørkerøde/sortrøde blade i sommeren kr. 99,95 – spar kr. 40,-

En meget kraftig voksende busk som i løbet af få år bliver 2-2,5 og ofte optil ca. 3 meter høj. Lynhurtig læ, kontrast og aflukning for indsyn i haven med denne dejlige og dekorative prydbusk. Meget hårdfør. Får cremehvide blomsterskærme i foråret og senere rødlige frøkapsler – deraf navnet fasan spirea.

De nye grene der gror frem over sommeren er meget fine i buketter sammen med eksempelvis geoginer eller havens stauder.

Vokser i sol og halvskygge.

Weigela  ´Alexandra`- Rødbladet klokkebusk kr. 89,95..normalpris 139,95

En af havens absolut smukkeste lave til mellemhøje buske. Vokser fint i både sol og halvskygge. Får rosa blomster fra maj til september. hovedblomstring i forsommeren og spredt blomstring resten af sommeren. De mørke blade med farve som blodbøgens blade – eller endnu mørkere giver en god kontrast i haven. En hårdfør og nøjsom busk til haven – eller som blomstrende hæk!

Også anvendelig i krukker hvor den klarer sig uden megen pasning undtaget vand og gødning. 

STORFRUGTET AMERIKANSK BLÅBÆR – MED ROSA BÆR!!! kr. 149,95

Den er god nok  – det er nøjagtig de lækre og sunde blåbær som du kender i forvejen, fra egen have eller fra supermarkedet og grønthandleren – MEN MED ROSA BÆR. Plant og behandl dem nøjagtig som de almindelige storfrugtede amerikanske blåbær – plant dem i sphagnum, gød dem rigeligt og sørg for at plante to forskellige tæt på hinanden indenfor 2-5 meters afstand – så er du sikker på masser af bær:) 

FRIT VALG mellem 5 FORSKELLIGE Magnolia/tulipantræer kr. 99,95 

5 forskellige blomster former og farver. 

Normalpris 169,95 – mange af dem med BLOMSTERKNOPPER!

Kirsebærlaurbær ´Novita´

En af de rigtig gode og hårdføre typer af kirsebærlaurbær der tilmed vokser i både sol og skygge, samtidig med at den hårdfør overfor vind mv.

Normalpris 99,95. højde 40-60 cm. 

De smukkeste Montana clematis – meget tidlig blomstring i det tidlige forår! Frit valg mellem 4 flotte sorter af Clematis monatana – ´Mayleen´, ´Tetrarosa`, ´Superba` og ´Pink Perfection`
Frit valg kun kr. 59,95 pr stk – normalpris 99,95..
Flotte kraftige planter der slynger sig op ad nedløbsrøret, op i gamle stedsegrønne buske, ad et espalier mv.

Se vort udvalg i både galvaniseret og rå rusten jern som søjler,espalier mv. til krukker og opad væggen.

Firelight – en lav meget smuk spirea busk med gule blade og orangerød nyvækst tilbud kr. 89,95

Mange rosa blomster fra maj og til derefter spredt til september. sol til halvskygge. giver god kontrast i havens bede – eller til krukker!

Normalpris 109,95

Originale mistbænke vinduer

De helt originale mistbænke vinduer fra “dengang”. Stærk kvalitet i højkvalitets træ. Har lagt inde i 25 år, dvs. klar til at blive malet igen samt evt. få kittet glasset. Der skal påregnes at i enkelt af dem skal glasset udskiftes i en eller et par ruder.

Antal – vi har flere end på billedet.

Helt unikke som ikke ses mere. De er bla. set på udstillinger hvor de anvendes som borde, i blomster forretninger til udstillinger mv. De er rigtig fine til at bruge til det som de oprindeligt er beregnet til: at drive planter frem med.

Du sætter blot en ramme af brædder eller lignende tilpasset målene på mistbænkene – og den flotteste originalitet er skabt i haven:) De kan eksempelvis bruges til meloner, tidlige jordbær, at dyrke dine egne planter, at drive grønsager og småplanter hurtigere frem mv.

Pris pr stk kr. 1198,-

Ekstra store pallerammer til højbede 1 stk 99,95 – 2 stk 149,95

Brug dem til kompost, til højbede hvor de kan stables i den højde du ønsker- mulighederne er mange.

Fyld dem op med god jord og så i dem i den for dig rigtige arbejdshøjde. Lad evt. være med at fylde dem helt op til kanten, men sæt en ekstra på i højden – så har du mulighed for at lægge et mistbænke vindue henover dem!

Blå dværg enebær – Blue Star kr. 89,95

En af de smukkeste dværg stedsegrønne – kun årlig tilvækst på cirka 4-6 cm i bredden. Bliver som ældre eksemplar optil cirka 30 cm høj og 60 cm bred.

Meget anvendelig i haven, på kirkegården, i krukker, i stenbedet mv. kort sagt alle steder hvor der mangler lidt BLÅT og STEDSEGRØNT i bedet:) 

normalpris 99,95

SYREN HORTENSIE ´PINK DIAMOND` kr. 99,95

SIKKER BLOMSTRING HVERT ÅR! En mellemstor busk med først STORE råhvide til cremehvide blomster i sommeren der efterhånden som blomsten bliver ældre bliver rosa/pink – ALTSÅ DEN SAMME BLOMST SKIFTER FARVE! Det bevirker at den samme busk står med forskellige blomsterfarver og ligner en hel buket:) 

Vokser i sol og halvskygge. Normalpris kr. 149,95. Find den i bed nr. 10

Duftende jasmin busk – kun kr. 89,95. Philadelphus coronarius – en mellemstor til stor busk med MEGET kraftig duftende hvide blomster i juni/juli

Plant den tæt på terrassen – eller længere væk – du kan dufte den flere meter! 

hårdfør plante der blomstrer og gror velvilligt i både sol og halvskygge. Er vind tolerant og ikke krævende – men smuk:) 

normalpris 129,95

Find den i bed nr. 31