EllenGaard – din anlægsgartner

Hos Ellengaard Planteskole kan vi hjælpe dig hele vejen igennem processen, når du skal have nye planter til din have eller udenomsarealer – lige fra råd og vejledning om valg af planter til selve etableringen af din nye have, terrasse eller andet.

Vi har vores eget anlægsgartneri og kommer rundt i hele Østjylland – herunder også i Mariager, Hobro, Viborg, Randers, Hinnerup, Aarhus m.m. Ja, det er ikke afstanden, der skal skille os ad.

 Som anlægsgartner hjælper vi dig alt efter, hvilke ønsker du har. Om det er fra design, valg af planter til etablering af nye arealer – have eller fliser, kan vi hjælpe dig.

Anlægsgartner for private og virksomheder

Vi udfører og tilbyder alle elementer af ny-anlæg, renovering og vedligehold af haver, parker og grønne områder – herunder også belægninger for private, bolig- og ejerforeninger samt virksomheder.

Vi beskæftiger vores egne gartnere, teknikere og brolæggere og kan derfor tilbyde et fagligt og professionelt personale, der står klar til at løse en lang række opgaver.

Står du overfor et nyt have- og anlægsprojekt? Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder – vi står klar til at tage kyndig hånd om dit projekt.

Vi hjælper også med anlæg af mindre projekter

Om dit anlægsprojekt er stort eller småt, hjælper vores anlægsgartnere gerne til. Så tøv ikke med at kontakte os og hør om dine muligheder. Ved mindre opgaver som stubfræsning, omlægning af terrasse m.m., er du mere end velkommen til også bare at sende os et billede af opgaven, adgangsforhold og din adresse – så vil vi komme med en fast pris eller prisindikation.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Send et billede af dit anlægsprojekt til Christian og få et uforpligtende tilbud.