Anlægsgartner for private og virksomheder

Vi udfører og tilbyder alle elementer af ny-anlæg, renovering og vedligehold af haver, parker og grønne områder – herunder også belægninger for private, bolig- og ejerforeninger samt virksomheder.

Vi beskæftiger vores egne gartnere, teknikere og brolæggere og kan derfor tilbyde et fagligt og professionelt personale, der står klar til at løse en lang række opgaver.

Står du overfor et nyt have- og anlægsprojekt? Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder – vi står klar til at tage kyndig hånd om dit projekt.

Vi hjælper også med anlæg af mindre projekter, havearbejde m.m.

Om dit anlægsprojekt er stort eller småt, hjælper vores anlægsgartnere gerne til. Så tøv ikke med at kontakte os og hør om dine muligheder.

Vi har mulighed for at hjælpe med alle størrelser af opgaver, også tilplantning af krukker, fræsning af urtehave, hjælp til at opgradere indkørsel, terrasse og/eller have optil en fest eller anden lejlighed hvor der ønskes hjælp til at ordne det sidste.

Ved opgaver som stubfræsning, omlægning af terrasse m.m., er du mere end velkommen til også bare at sende os et billede af opgaven, adgangsforhold og din adresse – så vil vi komme med en fast pris eller prisindikation.