Rådgivning og besøg af havedesigner 86451905

En times rådgivning i egen have kr. 998,- ønskes der flere timer når havedesigneren er i haven i forvejen er pris for efterfølgende timer kr. 698,-/time.

Et besøg af havekonsulenten kan danne et rigtig godt fundament for et besøg før og/eller efter af anlægsgartneren med henblik på at afgive et tilbud eller overslag på at føre hele eller dele af drømmene ud i virkeligheden.

For at du får mest muligt ud af besøget, kan du med fordel forberede en situationsplan over grunden i målestoksforhold 1:100, eller evt. selv tegne en, så vi ikke bruger tiden på at måle op sammen.
Tegn faste elementer ind som blivende bede, træer, belægninger, drivhuse mv.
Rådgivningen i egen have omfatter eksempelvis også eksisterende beplantning, ny inspiration, større eller mindre ændringer af belægning og beplantning, rådgivning om beskæring og meget andet – og er et rigtig godt og anvendeligt redskab også hvis man ønsker inspiration inden anlægsgartneren dukker op!
Der er ligesom ved haveplanen -10 % rabat på plantekøb i to år fra fakturadato.

Bestil et besøg og/eller få mere information på denne mail , i planteskolen eller på tlf. 86451905.

Råd og vejledning i planteskolen er en selvfølge – og med i prisen.

Alle ugens dage er der gartnere i planteskole der råder og vejleder omkring plantevalg, jordforbedring, vanding. De forskellige krav til vækstforhold, hvor store planterne bliver i højde og drøjde. Hvad der passer sammen både blomstrings mæssigt – og botanisk – og vi lytter til dine ønsker!

Vi har alle tegnet/tegner haver og bede, sat planter sammen, givet rådgivning og set et utal af haver og parker – og det i kombination med vort store plante- og lokalkendskab gør os sikre på at du får et godt resultat ved at komme i planteskolen og få vores hjælp til valg af planter og sammensætning, linjer for bede og have mv – samt behov for pasning mv.

Al denne råd og vejledning er en selvfølgelighed i forbindelse med dit køb i planteskolen af planter, krukker mv.

Haveplan

En haveplan indtegnet målfast og med plantebeskrivelse udfærdiges på baggrund af et besøg i jeres have og evt. i planteskolen med interview omkring aktuelle ønsker og behov.
Besøget danner baggrund for en detaljeret haveplan omfattende de elementer der ønskes, som belægninger, havens linier, bede, ønskede planter, rumdeling, stil med mere.

Pris for grunde optil 1500 m2 kr. 8.500,00 / for rækkehus haver kr. 6.500,00.

Haveplanen udfærdiger havedesigneren hjemme ved tegnebordet, hvorefter du modtager det færdige resultat – en plan man kan gå fremefter i det tempo og de trin det ønskes på kort eller lang sigt. Der kan aftales en aflevering i planteskolen hvor der fremvises planter.
I de følgende TO ÅR efter i har modtaget planen giver vi 10 % rabat på plantekøb(på normalvis varer)

Du kan med fordel kombinere besøg i planteskolen og rådgivning af gartnerne i planteskolen forinden vort besøg i din have for at få inspiration til belægninger i fliseudstillingen, plante valg m.m.

Planter til haven & jordbær til maven – Så er det EllenGaard