Få råd og vejledning

Et besøg af havekonsulenten kan danne et rigtig godt udgangspunkt for etablering eller omlægning af have – eller anlæg. Vi tilbyder en times rådgivning i egen have, hvor vi sammen drøfter dine ønsker til både udtryk, beplantning, pasning af have og meget mere.  Lad ideerne spire og få valgt den helt rigtige løsning til etableringen af jeres nye have.

Ved besøg af vores havekonsulent er det dine drømme og ønsker, der bliver hørt. Haven skal passe til dig og dit temperament. Vi tilbyder en times rådgivning i egen have for kr. 1298,-.Prisen inkluderer optil 30 minutters kørsel.

Ønskes der yderligere timer, når havedesigneren i forvejen er på besøg, er prisen kr. 898,-/timen for efterfølgende timer.  Vi tilbyder konsulentbesøg i optil en times kørsel fra Ellengaard. Efterfølgende er rådgivning og fremvisning af eksempelvis planter og belægninger i planteskolen naturligvis uden beregning, og en god måde at få det fulde udbytte ud af  besøget på.

Rådgivningen i egen have omfatter eksempelvis også eksisterende beplantning, ny inspiration, større eller mindre ændringer af belægning og beplantning, rådgivning om beskæring og meget andet – og er et rigtig godt og anvendeligt redskab, også hvis man ønsker inspiration inden anlægsgartneren dukker op!

Gør klar til dit havebesøg

Du har uden tvivl selv gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du ønsker din nye have. I hvert fald kender du dit udgangspunkt – for at få mest muligt ud af besøget kan du med fordel forberede en situationsplan over grunden i målestoksforhold 1:100( en centimeter = en meter. En god måde at tegne det ind på er at tage en ternet A4 blok og indtegne således: to tern på et stykke A4 papir svarer til en meter. Har du gjort dette arbejde forinden så undgår vi at bruge tiden sammen i din have på at måle op.

Tænk alle facetter ind, når du gør klar til besøget. Tegn faste elementer, som blivende bede, træer, belægninger, drivhuse m.m.

 

Råd og vejledning i planteskolen

Det kan være svært at overskue, hvor man skal begynde, når et nyt haveprojekt begynder. Du er altid velkommen til at komme forbi vores planteskole, hvor vores gartnere står klar med råd og vejledning omkring både plantevalg, jordforbedring, vanding m.m. Her kan I tage en snak om mulighederne – og efterfølgende få en snak om, hvad en havedesigner eller gartner kan hjælpe jer med i beslutningsprocessen. Vores fliseudstillinger er endvidere et godt udgangspunkt til at danne sig overblik over hvilken type belægning der falder i ens smag – og passer til hus mv.

Vi har alle tegnet/tegner haver og bede, sat planter sammen, givet rådgivning og set et utal af haver og parker – og det i kombination med vores store plante- og lokalkendskab gør os sikre på, at du får et godt resultat ved at komme i planteskolen og få vores hjælp til valg af planter og sammensætning, linjer for bede og have mv. – samt behov for pasning mv.

Vil du høre mere om et besøg af vores havedesigner?

Kontakt Christian og hør om mulighederne.