Kontakt for haveanlæg: Niels tlf. 60548686 eller anlaeg@ellengaard.dk

Eller hovednummer 86451905 lokalnummer 2 for anlægsgartneri

Belægning og brolægning

Hos Ellengaard udfører vi belægning og brolægning – og hjælp til etablering af trapper og støttemure i alle slags materialer, som eksempelvis beton, granit, chaussé-, pig- og brosten, tegl, sandsten, træ og kunststof m.m. Trapper samt terræn- og støttemure udføres ligeledes i forskellige materialer.

Inspiration til valg af belægning

Kom forbi vores planteskole, hvor du finder inspiration til valg af belægning. Vi har tre udstillinger, hvor du kan se teglbelægning, sandsten, granit og betonsten og fliser. Du kan desuden få råd og vejledning fra vores faglige personale, som har stort kendskab til de lokale jordbundsforhold i hele Øst- og Midtjylland – dermed kan vi tilbyde den mest optimale bundopbygning for belægningen, støttemuren m.v., og tage de forholdsregler der skal til, hvad end det handler om kombinationen af bundopbygningsmaterialer såvel som trykfordelende net m.m.

Tjek og kontrol af kloak og tagbrønde ved belægning

Har du brug for hjælp og vejledning i forbindelse med belægning, tilbyder vi også tjek og kontrol af kloak og tagbrønde. På den måde undgår du, eksempelvis ved nybyggeri, at der ikke etableres belægning, der indenfor en kortere årrække står overfor opgravning grundet sammenfalden kloak med videre – eller bare undgå uforudsete udfordringer, som kan være svære at se med det blotte øje.

Vil du have et uforpligtende tilbud på belægning?

Kontakt Christian og hør mere om mulighederne.