Kontakt for beplantning: Christian tlf. 40151973 eller christian@ellengaard.dk

Eller hovednummer 86451905 lokalnummer 2 for anlægsgartneri

Få hjælp til beplantning af enhver type

Hos Ellengaard Planteskole tilbyder vi hjælp til beplantning af dine nye planter – Vi hjælper med beplantning af enhver type – fra de mindste stauder til de største træer og hække. 

Forinden beplantning kan vi også tilbyde hjælp til beskæring, fældning af træer og buske, grave rødder op og stubfræsning samt bortskaffelse af affald m.v. Kort sagt kan vi hjælpe dig igennem hele processen fra nedbrydning af eksisterende beplantning til etablering af ny.

 Har du brug for hjælp og rådgivning til valg af ny beplantning, kan vi anbefale et besøg på vores planteskole, hvor du kan få fagligt og kompetent rådgivning omkring samt se og udvælge de planter, du ønsker i din have.

Stort kendskab hjælper til dit valg af beplantning

Da vi har meget stor plante- samt lokalkendskab i forhold til de lokale vækstbetingelser med hensyn til særligt vindforhold, hårdførhed i de lokale klimazoner, planternes optimale betingelser omkring sol-/skygge, samt de lokale jordbundsforhold i forhold til planternes optimale vækstbetingelser, er vi en meget kompetent samarbejds- og rådgivningspartner.

Beplantning af ny græsplæne, renovering eller omlægning af den gamle?

Vi etablerer og omlægger græsplæner både ved såning og rullegræs, og har stor erfaring i både etableringen, såvel som vurdering af, hvordan jorden skal behandles forud, hvilken græstype blanding der passer til dine behov, gødning og kalkning mv.

Vi kan endvidere undergrundsløsne/grubbe jorden, så der sikres en optimal etablering af græsplænen efter eksempelvis en byggeproces. Med specialmaskiner etableres græsplæner på både sand, muld og lerjord.

Har du spørgsmål til beplantning?

Kontakt Christian og få råd og vejledning.