Friskplukkede jordbær hver dag i jordbær sæsonen

Forventet jordbær sæson opstart er medio juni – følg med på facebook og her på hjemmesiden. 

Vi har hver dag i jordbær sæsonen friskplukkede jordbær fra vore marker.

Vore plukkere går i marken tidlig om morgenen hvor de plukker de flotteste jordbær. Efter plukning køres jordbær til kølerum hvor de holder sig friske dagen igennem. Ofte plukker vi op ad formiddagen helt til middag for at kunne følge med efterspørgslen – og for at sikre så friske bær som muligt i vores forretning i planteskolen.

På samme måde plukker vi hver dag friske søde ærter i sæsonen, såvel som vi hver dag graver nye kartofler op. 

Der er også selvpluk i de søde ærter i sæsonen. 

Dag-gamle jordbær til fryseren 190,- for 10 pund.  

Daggamle jordbær til fryseren  kan bestilles hele året igennem til den kommende sæson pr. telefon nr. 86451905 eller endnu bedre pr mail [email protected] pris 190,- for 10 pund. 

Vi plukker hver morgen friske jordbær til salg fra planteskolen.
De som vi ikke sælger den dag de er plukket sælger vi næste dag som “daggamle jordbær”. Ønsker du jordbær til fryser, saft, smoothies, syltetøj m.v. er det et rigtigt godt bud herpå.
Dem sælger vi til kr. 190,- for 10 pund
Jordbærene er når vi sælger dem som daggamle ofte friskere end de der står i supermarkeder mv.
Vi sælger dem kassevis a´ 10 pund. For at få glæde af dette tilbud bestiller man forud pr [email protected] eller telefon 86451905, og opgiver navn, telefon nummer samt hvor mange kasser a 10 pund man ønsker. Når vi har jordbær “til overs fra i går” ringer vi om morgenen omkring kl. 9 for at høre om det passer “dig” i dag. Tager du ikke telefonen, eller ønsker dem ikke den dag vi ringer, kontakter vi dig blot næste gang der er daggamle jordbær.
Det er også muligt at bestille – eller blot køre ud i planteskolen og afhente friskplukkede jordbær i de mængder man ønsker, de behøver ikke at forudbestilles.