Gavekort til EllenGaard tlf. 86451905

Du kan på dette  link til dronevideo af planteskole, anlægsgartneri og jordbær og allerede nu se hvad du giver modtager mulighed for at vælge imellem:) Du kan også på dette link få et overblik over planteskolen og dens størrelse: dronevideo af planteskolen

Bestil gavekort til fremsendelse på mail på denne mail adresse christian@ellengaard.dk Ved fremsendelse af mail anfør da venligst beløbs størrelse på gavekort, afsender navn og kontakt info, hvem gavekortet er til og hvad der evt. skal stå af tekst på gavekortet.

Ved fremsendelse på mail sender vi det enten til dig eller direkte til modtager pr mail med meget kort varsel, eller det kan afhentes i planteskolen, eller sendes uden yderligere omkostninger pr. post(husk dog de ustabile leveringer med almindelig post)
Beløbet overføres på bankkonto, kontant eller mobilepay på nummer 47150 – HUSK at angive hvordan betaling ønskes foretaget.

Afhentning af gavekort uden bestilling kan foretages i planteskolen åbningstid og afregnes med det samme.

Et gavekort til EllenGaard bringer glæde og kan bruges helt efter modtagers ønske, det kunne være:

  • Anlægsgartnerne. Eksempelvis tilskud til en ny terrasse, et par timers havearbejde m.m.
  • Planteskolen. Have- eller krukke planter, dekorationer, eller nye krukker?
  • Havedesign. Et besøg af havedesigneren til hjælp for havens indretning?
  • Jordbær, kartofler, ærter m.m. Gavekortet kan også anvendes til at købe plukkede jordbær, eller selvpluk!
  • Kun fantasien sætter grænser indenfor de områder som vi tilbyde og kan naturligvis også være et tilskud til et givent ønske. Vi kan oplyse prise på det tænkte og man kan ud fra det selv vurdere hvad man ønsker gavekortet skrevet på.

Vi modtager/indløser også gavekort fra gavekortet.dk