Skab læ og privatliv med hæk-planter

Det kan være svært at vælge, hvilken hækplante, man skal vælge. Der findes et hav af forskellige hækplanter, som alle kan være med til at skabe både læ, hygge og privatliv til haven. Hækplanter kan blive pakket og gøres klar til levering.

 

Hvad skal du overveje ved valg af hæk?

Før du planter hæk, vil vi anbefale dig at gøre dig en række overvejelser. Som oftest er en hæk ikke kun beregnet som en midlertidig løsning – men er noget, du har tænkt dig, skal stå i haven i mange år frem.

Så sørg for at tænke igennem, hvor hækken skal stå, hvor høj må den blive – skal den være stedsegrøn eller løvfældende? Eller ønsker du en hæk, der blomstrer? Og hvor meget vedligehold må din hæk kræve?

Bredt udvalg af store hækplanter

Hos Ellengaard Planteskole finder du et meget bredt udvalg af ekstra kraftige og store hækplanter. De større hækplanter finder du blandt udvalget af de mere klassiske og populære hække – bøg, liguster, spirea, thuja, kirsebærlaurbær m.m. Hækplanternes størrelser varierer og kan være fra 30-300 cm helt efter dit ønske.

Blomstrende hækplanter

Du kan også vælge at skabe mere liv i haven og skabe en kontrast til den klassiske grønne hæk ved at vælge blomstrende hækplanter. Blandt vores udvalg af blomstrende hækplanter finder du bl.a. klokkebusk, forsythia eller buskparadisæble.

Hjælp til valg af hækplante?

Forskellige hækplanter kan plantes på forskellige tidspunkter. Mulighederne er mange, og du er mere end velkommen til at tage os med på råd.

Send en forespørgsel med dine ønsker og angiv, hvor mange meter/antal hækplanter, du ønsker, og i hvilken højde, eller ring i forvejen, så sørger vi for, at dine hækplanter står klar – rene og klar til lige at lægge i bilen.

Skal vi gøre din hæk klar til afhentning?

Kontakt planteskolen og hør om mulighederne.