Kontakt for haveanlæg: Niels tlf. 60548686 eller anlaeg@ellengaard.dk

Eller hovednummer 86451905 lokalnummer 2 for anlægsgartneri

Haveanlæg – renovering, omlægning eller nyanlæg

Står I foran en omlægning, renovering eller ny-anlægning af hele eller dele af haven, kan det være en fordel at få et besøg af vores havedesigner. Der kan være mange fordele i at hente inspiration og få masser af nye ideer til den helt rigtige løsning til dit nye haveanlæg. Mulighederne er mange, når du står overfor enten renovering, omlægning eller nyanlæg af dit haveanlæg.

 

Fokus på haveanlæg tilpasset klimaudfordringer

Hos Ellengaard har vi fokus på naturen og klimaets forandring – også når det gælder dit haveanlæg. Hvilke overvejelser bør du gøre dig, for også at sikre din have til nu- og fremtidens klimaudfordringer?

Vi har et bredt kendskab til planter, der er egnet – og som løbende egner sig til vores varmere klima – samt til de udfordringer, den øgede mængde nedbør giver med sig.

Vi anbefaler, at du tænker i langsigtede løsninger, når du skal investere i omlægning af dit haveindlæg.

Få faglig rådgivning til valg af haveanlæg

Hos Ellengaard står vi naturligvis til rådighed – også når det gælder faglig rådgivning ved klima-udfordringer og løsninger hertil. Udover rådgivning kan vores anlægsgartnere udføre diverse afledning af regnvand på egen grund. Vi har i mange år arbejdet med disse udfordringer – og dermed kan vi også tilbyde løsninger med alt fra faskiner til nedsivninger, såvel som til regulære ”bassiner” og bede, der kan aflede vandet fra din grund.

Vores mange års kompetencer indenfor området sikrer dig viden omkring, at vi også kan rådføre omkring de reglementer, der er tilknyttet afledning af regnvand på egen grund – eksempelvis LAR-løsning (lokal afledning af regnvand). 

Vi hjælper med råd og sparring, så du også får tænkt løsninger, der afleder eventuel vand på din grund – LAR-løsning (lokal afledning af regnvand).

 

Vores anlægsgartnere, og vi, har også erfaringer med permeable belægninger, hvor afledning af regnvandet foregår direkte igennem belægningen og bundopbygningen på eksempelvis terrasse og i indkørsel. 

Få hjælp til dit haveanlæg – få besøg af en af vores havedesignere. 

Vi udfærdiger også meget gerne et tilbud eller overslag på baggrund af egne eller andres skitser/tegninger, såvel som vi gerne bidrager med råd og vejledning i forbindelse med besøg hos jer, samt på planteskolen.

Kom godt i gang med dit nye haveanlæg!

Få råd og sparring fra Christian.