Haveanlæg – renovering, omlægning eller nyanlæg – ring på tlf. 86451905 eller [email protected] 

Står I foran en omlægning, renovering eller ny-anlægning af hele eller dele af haven, kan det være en fordel at få et besøg af vor havedesigner som kan kontaktes på 

Prisen herpå samt mere information kan ses på dette link  ”besøg af havedesigner. Der gives -10% rabat på plantekøb i to år efter besøger på alle normalpris haveplanter i planteskolen

Vi udfærdiger også meget gerne et tilbud eller overslag på baggrund af egne eller andres skitser/tegninger, såvel som vi gerne bidrager med råd og vejledning i forbindelse med besøg hos jer, samt på planteskolen.

 

Fokus på øgede nedbørsmængder!

Hos EllenGaard har vi også fokus på naturen og klimaets forandring. Vi har bredt kendskab til planter der er egnet – og som løbende egner sig til vort stedse varmere klima – såvel som de udfordringer der for vore breddegrader resulterer i øgede nedbørs mængder.

Der vil stedse fremover komme øget fokus på afledning af overflade vand på egen grund – LAR løsning (Lokal afledning af regnvand9

Vi har arbejdet med dette i mange år, og kan tilbyde løsninger med alt fra faskiner til nedsivninger, såvel som til regulære “bassiner” og bede for afledning af regnvand på egen grund. Erfaringen ligger både i etablering og opbygning, såvel som kendskab til de planter der tåler den meget svingende vandtilførsel fra de kraftigste tordenskyller til de varme, tørre somre – og mekanismer der ligger bag.

NYT – NYT : Vi har etableret demogadernes beplantning i Randers – startende i Burschesgade! 

Vore anlægsgartnere kan tilbyde rådgivning herom, samt udførsel af afledning af regnvand på egen grund – og ønsker du selv at udføre det kan vi fra planteskolens side rådgive omkring plantevalget. 

Vi rådgiver omkring og udfører regnbede, kan aflede tagnedløb og vand fra tagnedløbsbrønde hertil m.m.

Samt kender de reglementer til er tilknyttet netop afledning af regnvand på egen grund.

Vore anlægsgartnere og vi har også erfaringer med permeable belægninger, hvor afledning af regnvandet foregår direkte igennem belægningen og bundopbygningen på eksempelvis terrasse og i indkørsel. 

Regnvand er en ressource som vi skal sætte stor pris på her i Danmark – andre steder i verden er situationen en helt anden med mere ekstreme nedbørsmængder .- eller mangel på nedbør!

Kontakt os på [email protected] eller ring på 86451905 – eller besøg planteskolen for inspiration