Pluk selv jordbær marker lige uden for Randers  

Forventet opstart sæson 2020 er medio juni. 

Da vi har store arealer – hele 90 kilometer jordbær rækker – er man velkommen til at smage på de forskellige jordbærsorter, så man kan finde den, man finder mest velegnet til det tænkte formål, om det er til frisk brug, marmelade, grød, smoothies mv.

Medbring egen emballage, der afvejes, inden man går i marken og plukker. Efter plukning vejes den fyldte emballage, og vægten fra skålen/spanden fratrækkes, så man kun betaler for nettomængden.

Har du ikke emballage med, er det muligt uden beregning at få en pose ved kassen at plukke i, eller købe bakker.

Regler for selvpluk: Det er ikke tilladt at gå i marken førend man har været i drivhuset og har fået vejet sin emballage og fået henvist til hvor man kan plukke. 

 

Pluk selv dine jordbær hver dag i sæsonen som varer ca. 2 måneder!

  • Al henvendelse omkring pluk-selv eller plukkede jordbær og ærter foregår ved disken/kassen i drivhuset ved planteskolen på adressen :
    EllenGaard. Viborgvej 438, 8920 Randers NV
  • Ved selvpluk henvender man sig ved disken og får afvejet sin medbragte emballage og anvist marken hvorpå der plukkes.
  • Det er muligt at få udleveret gratis emballage i form af en lånespand til at plukke i hvori vi sætter en plastik pose.
  • Efter plukning returnerer man til disken i drivhuset, får afvejet sine jordbær/ærter og afregner det plukkede.
  • Ved plukkede jordbær og ærter mv. henvender man sig samme sted i drivhuset.
  • Lav en tur for alle generationer: Der er legeplads til børnene med gynger og rutchebane på græsplænen i planteskolen ved den store flagstang, bord-bænkesæt man kan spise medbragt mad ved, og et kæmpe udvalg af planter og sommerblomster, dekorationer og meget andet i planteskolen.

 

Pluk selv ærter

Udover de mange rækker jordbær, har vi også pluk selv hindbær og ærter. Kom ind i planteskolen og hør mere. Der gælder samme regler som med jordbærene.