Grå alsidig anlægsgartner

Vi er en virksomhed i fortsat vækst og udvikling, og søger derfor kollegaer som “passer ind med os andre” hvor vi har en fri tone, sætter pris på faglighed og punktlighed, hvor der ikke er langt mellem ledelse og medarbejder i dagligdagen, og hvor vi tager dagen med et smil.
Her ved Ellengaard sætter vi et godt arbejdsmiljø i højsædet. Vi taler pænt til hinanden, og siger samtidig tingene som de er. Om fredagen når anlægsgartnerne holder weekend kl. 12:30 mødes vi til en kop kaffe og kage for de der har tid og lyst inden vi ønsker hinanden god weekend.
Vi tilstræber at holde en høj grad af orden og ordentlighed både i planteskolen, på gården og ude hos vore kunder samt overfor hinanden.
Vi tilbyder en en arbejdsplads med pensionsordning efter gældende regler, en bred maskinpark både for at kunne udføre opgaverne effektivt såvel som af hensyn til hinanden, et godt arbejdsmiljø, frihed under ansvar til at træffe de rigtige beslutninger både i planteskolen såvel som i anlægsgartneri – men altid med mulighed for at søge backup og hjælp om nødvendigt. Du får gode kollegaer hvor der gøres en dyd ud af at finde personer som passer sammen og ind her hos os.
Vi vægter gensidig tillid og fleksibilitet, og du/i bliver en del af et faglig velfunderet miljø hvor der ikke er langt til et godt råd – både indenfor den grønne som den grå del af branchen.
Vi arbejder indenfor både den grå og grønne sektor, og vi har som krav at du er udlært eller tillært med min. 1 års erfaring – og kan arbejde selvstændigt.
Stillingen henvender sig til den der har erfaring i og kendskab til det grå område så man egenhændigt kan varetage opgaver indenfor dette område.
Generelt dækker vi bredt indenfor branchen i vore opgaver, og har både vedligehold, renovering og nyanlægs opgaver indenfor både grøn og grå, hovedparten af opgaverne udføres i Østjylland.
Vi tilbyder en udfordrende hverdag med spændende såvel som velkendte projekter, og arbejder med både sandsten, natursten, beton, tegl og træ mv for både private og erhverv samt boligforeninger, offentlige og kirke opgaver. De grønne opgaver er såning af græs/rullegræs, beplantning også af større træer og planter som er faste dele af vort sortiment i planteskolen.
Ugentlige normal arbejdstider er mandag – torsdag 7-16 samt fredag kl. 7-12:30.
Stillingen har ikke en bestemt deadline for ansøgning – stillingen besættes når rette mand/kvinde har meldt sin interesse.
Besøg os meget gerne på http://www.ellengaard.dk
Venlig hilsen Christian & co.
Kørekort:
B(Almindelig bil),

kontakt mail: [email protected]