Salg af sand og bark til have og anlæg

Sand og bark kan være det sidste element til at sætte det helt rigtige udtryk for din nye have eller haveanlæg. Hos Ellengaard finder du forskellige typer af materialer. Vi tilbyder både træ- og barkflis, muldjord samt sand og grus – lige til at læsse på traileren – og vi hjælper dig naturligvis gerne med at læsse.

Sand og bark i løs vægt

Samtlige af vores materialer sælges i sække – du har dog også mulighed for at købe dine materialer i løsvægt – hvor vi kan tilbyde dig en mere fordelagtig pris.

På planteskolen finder du vores store lagerplads med bark, sand m.v., som ligger bag planteskolen. Vores gartnere står naturligvis til rådighed med råd og vejledning.

Du kan se vores priser her:

  • Mørk barkflis pr 1000 liter / 1 m3 kr. 428,00
  • Sand ( 1000 liter / 1 m3 vejer ca. 1,6-1,8 tons) pris pr m3 kr. 298,00
  • Stabilt grus( vægtfylde som sand) pris pr m3 kr. 325,00
  • Knust beton(vægtfylde som sand) pris pr m3 kr. 325,00
  • Støbemix (vægtfylde som sand) pris pr m3 kr. 325,00
  • Rald / perlesten ( vægtfylde som sand) pris pr m3 350,00
  • Muldjord / sandblandet/harpet muld (vægtfylde som sand) kr. 298,00

Sådan hjælper vi med pålæsning af sand og bark

Har du brug for hjælp til læsning med maskine afregnes minimum 0,5 m3, uanset om der læsses mindre på traileren. Efter læsning opmåles mængden af materiale i traileren, hvorfor der afregnes ud fra de angivne priser.

Ønsker du hjælp til levering, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi kan tilbyde levering i alt fra små mængder og op til 40 m3 ad gangen aftippet, udlagt med kran eller sat af i container. Vi tilbyder levering i Randers, Hobro, Bjerringbro og Viborg – og koster ca. kr. 2.500 inkl. moms. Levering med lastbil og aftippet(optil 40 m3 træ-/barkflis, eller optil 11 m3 af sand, grus m.v. pr læs) koster cirka kr. 1.500,00.

Levering af sand og bark

Vi gør det nemt for dig at få dine nye indkøb til haven med hjem. Derfor kan du låne en gratis trailer ved køb og hjembringelse af varer – også til dit sand og bark. Vi har trailere fra standardstørrelse, som de fleste biler må trække og op til boogie-trailere med total vægt på 2 tons, der kan rumme op til ca. 4 m3 bark- eller træflis. Vi kan desuden tilbyde fladbundede maskintrailere, der er velegnet til transport af større mængder sten med totalvægte på op til 3500 kilo.

Vil du høre mere om levering af Sand og Bark?

Kontakt Christian og hør om mulighederne.