Ledige stillinger ved EllenGaard Planteskole & Anlægsgartneri

Anlægsgartner, brolægger eller erfaring indenfor belægning

Vi tilbyder en stilling med hovedvægt på det grå arbejde.

Der udføres en bred vifte af opgaver overvejende for private kunder, hvor der udføres traditionelle og mere specielle opgaver med forskellige materialer som beton, tegl, keramiske klinker og granit. Dertil naturligt de forskellige elementer der hører herunder som etablering af trapper, støttemure, jordarbejder m.m.

Vi tilbyder en hverdag med godt humør og gode kollegaer, hvor der er mulighed for selv at planlægge og være medbestemmende på projekter. Der er ordnede forhold og frihed under ansvar. Vi sætter det sociale højt, og om fredagen mødes de der har tid og lyst til kl. 12:30 på gården, hvor der er mulighed for at få en snak med øvrige kollegaer samt få et stykke kage m.m. Dertil tændes grillen nogle gange over året en fredag, såvel som der er julefrokost m.m.

Ugentlige arbejdstider er mandag til torsdag kl. 7-16, og fredag kl. 7-12:30

Vi søger en person der har erfaring indenfor det grå område i en grad således man på egen hånd og/eller sammen med kollega kan afsætte højder og udføre de almindelige opgaver indenfor branchen. 

Vi er kvalitetsbevidste og sætter en ære i at der udføres et godt stykke arbejde hver gang, hvorfor vi også forventer at man kan leve op til dette. Dertil er en positiv holdning og høflig tone overfor kollegaer og kunder vigtigt.

Der er en bred maskinpark til rådighed. Pension. Løn efter kvalifikationer og mulighed for bil.

Har ovenstående vakt din interesse kontakt os da gerne for en samtale, eller for uddybende spørgsmål. 

Kørekort:

B(Almindelig bil),