Vi tilbyder komplette løsninger til have og udenoms arealer.

• Planteskolen har et af Øst- og Midtjyllands største udvalg af traditionelle, specielle og sjældne planter i størrelser fra de mindste buske og stauder til de største træer.

• Du kan udvælge dine planter med vores faglige råd og vejledning- og få planterne med hjem med det samme, få dem leveret over hele Danmark – eller lade os levere og plante dem – eller låne gratis trailere til hjemtransporten! 

Få besøg af havedesigneren og book efterfølgende et møde i planteskolen hvor planter præsenteres m.m.

  • Ved EllenGaard Planteskole finder du fordelt på de ca. 8000 m2 uden- og indendørs areal et meget stort udvalg i hårdføre planter til haven samt krukkeplanter, krukker, sphagnum og jordprodukter og meget andet.

 

NYT i planteskolen.

Vi har ved de insekt aktuelle planter mærket dem med den glade bi på billedet – og dertil angivet i hvilke måneder planterne er aktuelle for bierne. Herved kan du med lethed finde planter til haven som tiltrækker insekter eksempelvis i de måneder hvor der ikke er så meget andet aktuelt der blomstrer i din have.
På verdensplan ser det ud til at der er markant nedgang i antallet af insekter – og hermed også insekter som måske skal bestøve vore afgrøder, samle vores honning – og som er et meget vigtigt led i fødekæden!
Det er ikke kun bier – men også sommerfugle og en helt masse andre insekter der kommer ind i haven når der er noget at samle og leve af.
Ved at få insekter ind i haven kommer også fuglene der spiser insekter – og giver derved ekstra meget liv til haven.
Her ved Ellengaard har vi fra foråret anvendt insekt analyse ved sammensætning af beplantninger til både private haver, boligforeninger og kirker, og denne viden kan også komme dig til gode.
Vi hjælper med at sammensætte en vifte af planter så du har noget at tilbyde insekterne i hele deres aktive periode.
Det gælder eksempelvis fra de tidligste lyng, sommerfuglebuske, lavendel mv. som alt sammen – og med en helt masse andre planter giver et fantastisk liv i haven.