Friskplukkede jordbær, ærter og nyopgravede kartofler – forventet sæsonstart jordbær primo juni. Ærter og kartofler medio juni. 

Alle ugens dage i sæsonen plukker vi jordbær fra morgenstunden og op ad formiddagen. Efter plukning køres de i vort kølerum hvor de holder sig helt friske. Det samme gælder for nye kartofler vi tager skånsomt op med kartoffeloptager der ikke beskadiger skindet/skrællen på kartoflen hvorved friskheden bevares optimalt.

Løbende over dagen henter vi fra kølerummet og sætter i køledisken i drivhuset i planteskolen hvor man selv kan udvælge sig de bakker med jordbær og poser kartofler man ønsker sig.

Priser kan ses i planteskolen. Det er muligt at afhente alt fra en enkelt bakke til større antal uden forudbestilling, men vil du være helt sikker ved store mængder kan du med fordel ringe på 86451905 eller maile til [email protected]

 

Dag-gamle jordbær til fryseren

Daggamle jordbær til fryseren  kan bestilles på tlf. nr. 86451905 eller endnu bedre pr mail [email protected]

De jordbær som vi ikke sælger den dag de er plukket sælger vi næste dag som “daggamle jordbær”. Man bestiller på tlf. 86451905 lokal nummer 2 for planteskole, eller mail på [email protected] og opgiver navn, telefon nummer samt hvor mange kasser a 10 pund man ønsker. Når vi har jordbær “til overs fra i går” ringer vi om morgenen omkring kl. 9 for at høre om det passer “dig” i dag. Tager du ikke telefonen, eller ønsker dem ikke den dag vi ringer, kontakter vi dig blot næste gang der er daggamle jordbær. Ønsker du jordbær til fryser, saft, smoothies, syltetøj m.v. er det et rigtigt godt bud herpå.

Det er muligt at bestille eller køre herud for friskplukkede jordbær alle dage de mængder man ønsker.