Store frugttræer

Drømmer du om en have med masser af frugter? Måske en hel frugtplantage? Hos Ellengaard Planteskole har vi også faglig viden om beskæring, plantning samt pasning og pleje af frugttræer – vi har tidligere haft frugtplantage, og vi deler gerne vores viden og erfaring med dig.

Hos os finder du frugttræer i alle slags former – og sorter. Der er ingen grænse for, i hvilket omfang, vi kan levere både store og små frugttræer – eksempelvis kan vi tilbyde et bredt udvalg af både æble-, pære-, blomme-, eller kirsebærtræer i mere end 5 meters højde.

Plantning af store træer hos kunde

Skal vi levere direkte til døren?

Kontakt Christian og hør om mulighederne.

Få en snak om valg af store træer og frugttræer

Har du særlige ønsker til, hvilke store træer, du har brug for, er det en fordel at komme forbi planteskolen. Få afdækket dit behov og bliv klogere på, hvilke overvejelser, du bør gøre dig, inden valg af træer til have og udenoms arealer.

Bliv klogere på, hvilke forbehold du skal tage omkring rodnettets udformning, så træerne ikke beskadiger eventuelle flisearealer, eller hvad du skal overveje omkring jordtype og vindforhold, da ikke alle træer trives lige godt på sand som lerjord – ligesom du skal tage forbehold for, hvilke træer, der kan klare evt. vind eller bør beskyttes.

Kom forbi planteskolen og få råd og vejledning fra vores fagmand til at få afdækket dit behov – og få en fornemmelse af både størrelse på træerne og priserne.

Klargøring til samt plantning af store træer

Det kan synes som en større omgang at skulle forberede til plantning af større træer og frugttræer. Vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder både forberedelse af jorden, hvor vi tilbyder rodfræsning og fældning af eksisterende træer, såvel som at klargøre til selve plantningen af de nye store træer. Vores anlægsgartnere står klar med assistance til både levering, klargøring og plantning.

Ved større projekter, eller bare større træer og opgaver, har vi maskiner til enhver form for håndtering af disse. Ved tilfælde, hvor vi ikke kan komme ind med maskiner, løftes træerne ind med kran – eksempelvis i bymiljøer, gårdhaver m.v.

I forbindelse med plantning kan vi desuden varetage jordforbedring, etablering af luft- og vandingsforanstaltninger samt gødskning, opbinding m.v. – kort sagt, kan vi hjælpe med hele processen, når du skal gøre klar til plantning af store træer.

Skal du have råd og vejledning til klargøring og planting af store træer? Læs om dine muligheder her: http://www.ellengaard.dk/anlaegsgartner/

Billeder visende plantning af store træer er lånt fra magasinet Haven, oktober nummer 2019. Haven udgives af Haveselskabet. https://haveselskabet.dk/