Planter til hele haven – Få et tilbud på større antal

Skal du plante en større mængde planter eksempelvis til en halv eller hel have afgiver vi meget gerne et tilbud på det hele.

Vi kan levere over hele landet, blot send en forespørgsel på [email protected]  eller aflever en liste i planteskolen.

Vort meget store udvalg af planter i planteskolen kan udvælges direkte og hjemtages, og i den forbindelse kan det være en fordel at komme i planteskolen og tale med fagmanden, og herigennem få afdækket behovet – og få fornemmelse med størrelse og priser – og  vor gode kvalitet – i forhold til en ikke definerbar størrelse afgivet kun pr mail eller tilbud.

Da vi er fagfolk hjælper vi gerne ved at finde de rette planter, og behov der skal afdækkes er eksempelvis rodnettets udformning så det på sigt ikke beskadiger flisearealer, forhold omkring jordtype og vind, da ikke alle træer trives lige godt på sand som lerjord, såvel som en del træer skal plantes beskyttet for vind. En bred blomstring kombineret med de rette højder – også i praksis – samt høstfarver, dekorativ bark, bær og frugter – og rådgivning om hvilke ikke er egnede til haver med mindre børn mv.

Vi har mange års erfaring samt en både faglig praktisk og teoretisk baggrund for at kunne udtale os om planter, deres vækst og vækstforhold.